om oss bild.jpg
 

  On Edge

- en mötesplats för tjejer som söker äventyr.

 
 

Välkommen till On Edges plattform för inspiration, tips och underhållning. Här får vi, genom stories, ta del av varandras resor och erfarenheter för att inspireras till nya äventyr. Hemsidan tillsammans med vårt forum ska verka som ett hem för alla On Edge:are.

Idén kring On Edge föddes ur två saker, dels avsaknaden av en plattform som riktar sig till tjejer och som belyser intressen så som skidåkning, surf och andra extremsporter och dels svårigheten att hitta polare att göra dessa intressen tillsammans med. Genom att föra samman likasinnade tjejer och låta dem dela pepp och erfarenheter vill vi bidra till att fler vågar utforska och testa nya saker utanför sin egen comfort zon.

On Edges facebookgrupp är ett forum för dialog på daglig basis, stort och smått som idag har sin bas på facebook. Syftet är att du både kan bidra och konsumera inspiration, tips och inte minst hitta likasinnade att göra saker med i vardagen eller det stora äventyret. Varje dag blir vi fler medlemmar och nya inlägg delas - vill du vara del av gemenskapen blir du det här, Välkommen!

Är du nyfiken, vill samarbeta eller dela din story, hör av dig till hello@onedge.se

Äventyr väntar!

 
 
 

onedgeinspiration - för uppdateringar om senaste nytt