On EdgeComment

Surfcamp hoddevik

On EdgeComment
Surfcamp hoddevik

Äntligen fredag och äntligen kan vi släppa mer information om sommarens surfresa till Hoddevik, Norge! För att få en känsla av vad Hoddevik och Stad Surfing har att erbjuda föreslår vi att du läser denna story om en dag på Stad Surfing. Följande text kommer nämligen mest vara information, information och information!

(En sammafattning finns längst ner)

Datum: 6-11 Augusti.

Tisdagen den 6e augusti öppnas dörrarna till Stad Surfing för oss On Edgare. Beroende på när man anländer har man tid för surf och upptäcka området. Oavsett samlas gänget kring middagsbordet för en välkomstmiddag tillsammans och då går startskottet! Resan avslutas 11e augusti (vi vill gärna hinna med surflektion även söndagen) men för den som vill stanna längre är det bara att boka några nätter till.

 
2019-03-13 09.01.42 1.jpg
 

Pris: Paket med surflektioner: 5500 NOK (5944 kr 4e april) Utan surflektioner: 4500 NOK

Efter anmälan skickar Stad surfing ut en faktura på en delbetalning. Det är först när fakturan är betald som platsen är säkrad (fram tills dess är den preliminärbokad)

Anmälningsavgift + Avbokningspolicy

Vid anmälning betalar deltagaren en deposition på 2 000 norska kronor till stadsurfing via faktura. Faktura på resterande belopp skickas sedan ut 30 dagar innan man bär sig av till Hoddevika, dvs den 8e juli. Deltagaren har sedan fram till den 15e juli (1 vecka) att betala in det resterande beloppet. Vid utebliven betalning och ingen kommunikation från deltagaren ger vi platsen till en annan samt behåller depositionen på 2 500 NOK. Vill deltagaren avboka har den möjlighet att göra det fram till den 15e juli med full återbetalning. Sker avbokningen efter denna tidpunkt vill vi även då behålla depositionen på 2 500 NOK.

Vad ingår? Campet kommer bestå av 6 dagar och 5 nätter (Tis-Sön) Varje dag erbjuds två yogatillfällen och en surflektion. Surflektionerna är fördelade på två nivåer, de som klassificerar sig som nybörjare kommer att ha en kurs för sig och samma gäller för de mer erfarna surfarna. Oavsett kommer kurserna anpassas utifrån behov! Utöver under lektionerna har vi fri tillgång till utrustning; våtdräkter, surfbrädor eller stand up paddleboards. Man kan alltså surfa när man vill och lära av varandra! Vad det gäller yogan kommer Gry erbjuda två yogaakter dagligen, en timme under förmiddagen för att väcka kroppen och göra den redo för en dag fylld av äventyr och en under eftermiddagen för att återställa och låta kroppen slappna av. Allt är såklart frivilligt!

Vi kommer som tidigare nämnt bo på Stad Surfing. I huset finns sex sovrum så alla kommer behöva dela rum med en eller flera stycken - mysigt!! Till övriga huset och bakgården är det fri tillgång. Det är bara att hänga omkring, komma och gå som man vill och känna sig som hemma! Varje morgon serveras frukost. Övriga måltider kommer On Edge styra upp och det kommer erbjudas ett matpaket längre fram att ta del av (till billigt pris och så vi kan laga mat tillsammans).

 
naomi-2531.jpg
 

Hur tar man sig dit? Det lättaste och snabbaste sättet att ta sig till Hoddevik är med bil. Bilen är även en stor fördel att ha tillgång till medan man är på Stad för att upptäcka områdena runt omkring. Ett annat alternativ är att ta sig till Oslo eller Trondheim via tåg eller buss från sin hemort.

Mer information kring transport till och från Hoddevik kommer längre fram. Vi har som ambition att skapa en bil-pool så att vi kan samåka så många som möjligt för att resa mer hållbart och dra ner på kostnaderna för resan. Dessutom trevligt med roadtrip ju!

Och annars då? Vad har Hoddevik mer att erbjuda? Bortsett från surf och yoga erbjuder stadlandet många vandringsmöjligheter i olika varianter och även en del toppar som passar sig för att cykla downhill. I och runtomkring Hoddevika finns även fin snorkling och fiskemöjligheter för den som är intresserad av det. Ca 30 minuter i bil från Hoddevik hittar man Vestkapp (Norges västligaste punkt). Bortsett från att vara en fantastisk utsiktsplats där du kan spana in Norges västkust finns det även en restaurang där uppe som serverar helt fantastisk lokalproducerad mat. Närmaste mataffär ligger i Leikanger, ca 15 min från Hoddevik den är inte stor men har allt som kan tänkas behövas under en vecka här.

En hälsning från Stad surfing: För oss på Stad Surfing är detta väldigt simpelt, vi vill att folk ska komma hit känna sig som hemma och bara kose sig tillsammans med vad naturen och människorna här att bjuda på, vi är ett väldigt simpelt och avslappnat hushåll och vi ser framför oss att vårt “camp” ska gå i samma anda, det är inga scheman spikade till punkt och pricka, utan vi har ett upplägg och sen får alla ta det utifrån vad dem känner för, och vad som passar dem för dagen. för oss är Stadsurfing ett hem och vi hoppas att det ska kännas så för alla som kommer hit.

 
Screenshot_20190317_100059.jpg
 

Anmälan sker via hemsidan. På SÖNDAG KLOCKAN 14.00 släpper vi en anmälningssida och det är först till kvarn. När du fyllt i formuläret blir du såsmånigom kontaktad av Stad Surfing och får då reda på om du fått en plats eller reservplats.

Vid frågor kontakta hello@onedge.se


Sammanfattat:

Datum: 6-11 Augusti. Paket med surflektioner: 5500 NOK (5944 kr 4e april) Utan surflektioner: 4500 NOK

Vad ingår?

En surflektion per dag + två yogaklasser per dag. Surfutrustning tillgänglig under hela campet. 5 nätter på Stad Surfing, en välkomstmiddag samt frukost hela veckan. Transfer från buss vid behov.