ROOKIE RALLY

Höstens Rookie Rally har startat!

Precis som vi i somras hade sommartemat “Närventyr” ska vi självklart även ha ett hösttema. Vi har klurat och kommit fram till att hösten 2018 är tiden då vi tar tjuren vid hornen och testar nytt. Hur ofta har man inte tänkt “I höst ska jag börja klättra”, “Jag skulle vilja lära mig surfa” eller “Jag önskar jag kunde skatea”? Well, nows the time!!!

Om vi gör det ihop blir det SÅ mycket roligare och SÅ mycket lättare!

Så, vad vill ni bocka av på “Att-testa-listan” i höst? Vi kan ju göra en gemensam Rookie-bucketlist, låter inte det kul?

Under vårt tema-klurande har vi tagit fram en del koncept ni kommer se under hösten. Först ut, som också är kärnan i Rookie Rally är Rookiechallange! Vi kommer, under oktober, att utmana tre utvalda var, till att testa någon ny aktivitet/ aktivitet man är nybörjare på för att därefter skicka stafettpinnen vidare genom att utmana ytterliggare tre rookiesar. Det är inte rocket science och ni har säkert sett liknande förr, MEN för att allt ska vara glasklart har vi gjort en lite Rookie Rally guide.


ROOKIE RALLY

JAG HAR BLIVIT UTMANAD, VAD GÖR JAG?

KUL, då gäller följande

  1. Klura ut något kul rookie-äventyr du ska ta dig an, kan vara allt ifrån att campa till testa stå på händer, big or small!

  2. Lägg upp ett instagraminlägg eller en instastory från ditt rookie-äventyr. Kom ihåg att tagga @onedgeinspiration och #rookierally, så vi kan ta del av det! Här kan du också tagga din utmanare (dvs den som utmanade dig)!

  3. Utmana tre nya rookiesar att testa nytt genom att skicka vidare Rookie Rally - stafettpinnen på samma sätt som du blev utmanad, genom att tagga dem i inlägget.

  4. Givetvis kan du välja att twista till punkt 3 om det är något speciellt du vill utmana dina rookie-kompisar i!

Det går även bra att dela något man är rookie på som man tagit sig an nyligen, syftet är att peppa fler att våga testa nytt.

JAG VILL STARTA ETT ROOKIE-RALLY, HUR GÖR JAG?

Har du inte själv blivit utmanad än men vill vara med i Rookie Rally och utmana dina vänner? Då är det bara att köra!

  1. Starta ditt egna rally genom ett instagraminlägg/instastory. Tagga @onedgeinspiration och #rookierally, så vi kan ta del av det!

  2. Utmana tre nya rookiesar att testa nytt, kanske något du själv bestämt att du vill utmana i/uppmuntra till.

  3. Välj själv om du vill döpa ditt rookie-rally eller sätta en tema-twist på det.

Det som delas under #rookierally och via taggen @onedgeinspiration kommer vi dela vidare på vår instagram!

Nu kör vi plattan i mattan brudar, broom broom!