On EdgeComment

Recap Mars

On EdgeComment
Recap Mars

Mars månad är done and dusted och en hel det har hänt på On Edge, både i forumet men också bakom kulisserna. En massa roligt finns dessutom planerat framöver!

SURFCAMP HODDEVIK

Vår kanske STÖRSTA NYHET! Äntligen är det dags för ett surfcamp i Norge. Häng med oss i sommar, i en vecka under augusti månad så kommer vi att kunna surfa tillsammans, yoga, vandra och inspireras! Massa roligt utlovas. Läs mer i vår senaste story om hur en vanlig dag på stad surfing i hoddevik ser ut. https://www.onedge.se/home/en-dag-i-livet-p-stadsurfing

Mer information släpps imorgon kring lunch och platserna släpps på söndag så håll utkik!

 
2019-03-17 10.11.37 2.jpg
 


KLÄTTERDAG I STOCKHOLM

Vi kommer tillsammans med Addnature anordna en AW i deras butik i stockholm följt av klätterhäng utomhus med guider, grillning och gött häng följande helg. Vi kommer ut med ett datum så fort det är spikat men i vår blir det av - så igen, håll utkik. Det gör ni bäst på vår instagram!

REHAB-TALK

Mette Asp. en av våra Comfort Zones tjejer skadade sig på sin första tävling för säsongen. Efter knäoperation så är det nu rehab som gäller för henne i hemmabyn Åre. Spana in vår instagram i sparade händelser för att se hur hon håller peppen uppe och annat rehab-talk. Vi vet att det är många av er som har varit med om liknande eller är i samma situation just nu och då finns det inget bättre än att få motivation av någon som delar ens känslor!15 MÖSSOR DELAS UT

 
DSCF4047.jpeg
 

Vi håller sakta men säkert på att utforma roliga samarbeten med Ridebrain. Det är en app för skidåkare och snowboardåkare där man får senaste nyheterna i från skidvärlden, kan läsa och skriva recensioner och kanske det vi tycker är roligast: styra ihop häng med sitt crew. Ladda ner appen för att hitta vårt crew: OnEdge (utan mellanslag) där kan vi lätt styra ihop häng i backen, vart som helt över hela världen. In och kika!

De lyckliga 15 är nu presenterade i appen men det kommer fler tävlingar i april så in och gå med i crewet bara!

 
Mössor.jpg
 

JAKTEN PÅ SOMMARJOBB

Vi märker i facebookforumet hur sommaren sakta börjar planeras, både på aktiviteter som vandring och surf men framförallt sommarjobb. Vill du jobba på okänd ort där du har svårt att söka jobb, släng upp ett inlägg i gruppen och hör om någon har tips. Eller använd sökfunktonen, många tips för bland annat Lofoten finns där!


Vad vill ni se mer av i vår och sommar? Make a wish!