HÄNG MED PÅ ON EDGE SURFCAMP

HÄNG MED PÅ ON EDGE SURFCAMP

SURF's UP! 

Det är dags för vår första On Edge resa och vi är så glada att få arrangera den tillsammans med Lapoint! Lagom till när mörkret börjar falla över Sverige styr vi kosan mot milslånga stränder, surf, yoga, fantastiskta utsikter och gött tjejhäng i Ericeira, Portugal. Denna sydeuropeiska pärla har kontinentens bästa surf, antingen du är nybörjare eller mer erfaren surfare. Ericeira ligger 40 minuter från Lissabon. Förutom att vara en av Europas mest kända surfplatser är Ericeira också en charmig fiskeby med trånga gator, god mat och puls. 

Oavsett om du surfat sen barnsben eller aldrig stått på en surfbräda vill vi att DU ska med och ta del av On Edges gemenskap. Vi kommer bo på Villa Lizandro och ha tillgång till utegym, volleybollplan, pool och bar. Utöver surflektioner har vi bokat in tre yoga sessions men vill också ha tid till att bara chilla, lära känna varandra och upptäcka områdena kring Ericiera bäst vi kan. Det kommer bli höstens fetaste vecka! 

Då vi samarbetar med Lapoint i höst har vi fått otroligt bra, nedsatta paketpriser på alla typer av paket! Bokningslänk och mer information hittar du i facebookeventet "On Edge surf camp" (klicka dig vidare från forumet). Du finner även allmän information på Lapoints hemsida. Platserna är begränsade så skynda att boka:) 

Har du ytterligare några frågor får du självklart maila: info@onedge.se  

Nu är det bara att börja tagga igång ladies! 

 

BANNER-UPDATE.jpg