Du har väl inte missat ...

Det är inte lätt att hänga med överallt, därför ska vi göra ett försök att sammanfatta Februari månad med highlights från gruppen, instagram och vad som är på gång hos oss!

Populäraste inlägget – Everest Base Camp

Det är många inlägg som läggs upp varje dag i vår Facebook-grupp, ett av de mest populära inläggen denna månad handlar om Everest Base Camp. Tråden startades av Moa Lundgren och är fortfarande en snackis. Här har Moa samlat alla sina bästa tips och tricks för dig som är sugen på att vandra upp till Everest Base Camp. I tråden kan du bland annat läsa om vilken utrustning som krävs, hur du sover längs vägen samt vilken mat som erbjuds. Visste ni till exempel att en vandring dit upp tar ca 9 dagar och att det ligger 5380 m.ö.h.? Inlägget fyllt med inspiration finner du här.

 
Moa Lundgren.jpg
 

Surftips med Amanda Djerf

Amanda är en av våra ambassadörer och jobbar som surfinstruktör. På vår instagram har hon svarat på frågor som, “vad är en greenwave egentligen? Hur tränar man för att få ut max av surfingen? Vart är bästa stället att åka till?” Alla svar finns sparade i en höjdpunkt på vår instagram.

Eftersom frågorna vällde in skrev Amanda dessutom ihop ett inlägg här på hemsidan om hur hon kombinerar surf och en aktiv livsstil på resande fot med juridik-plugg i stockholm, den kan du läsa här

Comfort Zones – Vår instagram serie från Freeride World Tour

HEDVIG WESSEL YOU GO GIRL!! I veckan gick Freeride World Tour av stapeln i Fieberbrunn Austria. Vi fick följa med Hedvig och se henne briljera när hon tog sin första seger i touren. Snacka om power lady! Missade ni avsnittet? Lugn, den finns att hitta här: Se Hedvigs Takeover från vinsten i FWT

 
image1.jpeg
 

On Edge Matchmaking - Kompisdejter på gång

I och med alla hjärtans dag anordnade vi på On Edge en alldeles egen match-making för er äventyrslystna brudar där ute. Över 160 stycken ansökningar rullade in!!!!! Detaljer har skickats ut till er ansökande, kika in i era inkorgar om ni inte redan gjort det!

Ps. Glöm inte att tagga oss i era bilder så vi kan se och dela era påhitt! @onedgeinspiration #onedgeinspiration

On Edge söker Eventambassadörer

Tiden för oss på On Edge räcker inte till för att anordna alla roliga hangouts som vi önskar.

Därför söker vi DIG. Vi söker landet runt efter någon som är peppad på att anordna häng och aktiviteter med On Edgare. Det som förväntas av dig är ca tre hangouts per termin och ett plus i kanten är att du är kreativ inför träffarna! Maila till emma@onedge.se om det är dig vi söker och motivera varför just du skulle passa i rollen.

 
mössa röd 2.jpg
 

Visa ditt stöd

Vi har tagit fram mössor som vi älskar och vill att alla våra medlemmar ska kunna ha! Genom att köpa en mössa bidrar du till On Edges ideella arbete för en jämställd äventyrs-scen och att mötesplatsen kan utvecklas!

Mössorna finner du här:

https://onedgese.myshopify.com

Glöm aldrig att vi bara är ett meddelande bort om du har åsikter eller någon bra idé du vill dela med dig av!

/ Evelina, Elin, Ebba och Emma