Comfortzones helbild.jpg

Möt vINTERNS ‘Riders’

Sofie Gidlund   “Som en adrenalinsöknde naturälskare tar jag mig an utmaningar med ett stort leende. Genom hela mitt liv har jag varit aktiv i flera sporter, men skidåkning är utan tvekan min största passion. Pist, off-pist, eller backcountry. Jag älskar att utmana mig själv på berget. Inget slår känslan att klara av något nytt som jag vet är utanför min comfort zone.”

Sofie Gidlund

“Som en adrenalinsöknde naturälskare tar jag mig an utmaningar med ett stort leende. Genom hela mitt liv har jag varit aktiv i flera sporter, men skidåkning är utan tvekan min största passion. Pist, off-pist, eller backcountry. Jag älskar att utmana mig själv på berget. Inget slår känslan att klara av något nytt som jag vet är utanför min comfort zone.”

Diana Deliv   "Som 16 åring flyttade jag från Malmö till Åre, nu pendlar jag mellan Verbier och Skutan, bergen har blivit mitt hem. Min största prestige är när jag lyckades få en tredje plats på FWQ Verbier Freeride Week OCH paja ett knä när jag klev av skidbussen på samma dag. Det bevisar bara att ibland är det lika riskabelt att vara innanför sin comfort zone som utanför."

Diana Deliv

"Som 16 åring flyttade jag från Malmö till Åre, nu pendlar jag mellan Verbier och Skutan, bergen har blivit mitt hem. Min största prestige är när jag lyckades få en tredje plats på FWQ Verbier Freeride Week OCH paja ett knä när jag klev av skidbussen på samma dag. Det bevisar bara att ibland är det lika riskabelt att vara innanför sin comfort zone som utanför."

Hedvig Wessel   ”For at jeg skal føle mestring og nå mine drømmer må jeg ut av min comfort zone. Hvis jeg kan være litt redd hver dag, da vet at jeg har gjort noe riktig.”

Hedvig Wessel

”For at jeg skal føle mestring og nå mine drømmer må jeg ut av min comfort zone. Hvis jeg kan være litt redd hver dag, da vet at jeg har gjort noe riktig.”

 
Marthe Tveten   "For hver sesong som går så utvider jeg komfortsonen min. På min første sesong for 6 år siden var jeg utenfor komfortsonen min kun ved å ta en sving i off-pisten. Nå har jeg pusha den ganske langt - med å konkurrere, droppe klipper, kjøre bratt-kjøring og prøve tricks. Og nok en sesong er jeg klar for å pushe min komfortsone enda mer! Jeg gleder meg!"

Marthe Tveten

"For hver sesong som går så utvider jeg komfortsonen min. På min første sesong for 6 år siden var jeg utenfor komfortsonen min kun ved å ta en sving i off-pisten. Nå har jeg pusha den ganske langt - med å konkurrere, droppe klipper, kjøre bratt-kjøring og prøve tricks. Og nok en sesong er jeg klar for å pushe min komfortsone enda mer! Jeg gleder meg!"

 
Mette Asp   "För mig handlar det om att göra sånt jag inte är van vid och att pusha mina gränser. Att vara utanför min comfortzone i skidåkning är bland det roligaste jag vet. Det tillkommer även mer risker, vilket är lite tråkigt, men man får hitta en bra balans. Det är en otroligt häftig känslan när man utvecklas och känner att det som tidigare varit utanför ens comfort zone sedan blir inom. Som f.d. alpinåkare gör jag min första säsong på FWQ och ser fram emot att ligga mycket utanför min comfort zone i vinter"

Mette Asp

"För mig handlar det om att göra sånt jag inte är van vid och att pusha mina gränser. Att vara utanför min comfortzone i skidåkning är bland det roligaste jag vet. Det tillkommer även mer risker, vilket är lite tråkigt, men man får hitta en bra balans. Det är en otroligt häftig känslan när man utvecklas och känner att det som tidigare varit utanför ens comfort zone sedan blir inom. Som f.d. alpinåkare gör jag min första säsong på FWQ och ser fram emot att ligga mycket utanför min comfort zone i vinter"

Moa Wärvik   ”Min comfort zone är så som jag uppfattar mig själv, som en självbild. Att kliva utanför zonen är att utmana mig själv till att våga tro att jag är mer än den bilden. Det är först då man växer och blir sitt fulla potentiella jag. I detta fall ligger fokuset på friåkningen och Freeride World Tour är målet. Skiing is believing!”

Moa Wärvik

”Min comfort zone är så som jag uppfattar mig själv, som en självbild. Att kliva utanför zonen är att utmana mig själv till att våga tro att jag är mer än den bilden. Det är först då man växer och blir sitt fulla potentiella jag. I detta fall ligger fokuset på friåkningen och Freeride World Tour är målet. Skiing is believing!”

 
Ida Löfqvist   "Frihetskänslan och farten på skidor har alltid varit en trygghet för mig. Att utmana mig själv, ta risker och känna kicken av att sätta det i tävlingssammanhang är något helt nytt och utanför min comfort zone. Jag är laddad inför att pusha limits och köra mina första FWQ-tävlingar i vinter."

Ida Löfqvist

"Frihetskänslan och farten på skidor har alltid varit en trygghet för mig. Att utmana mig själv, ta risker och känna kicken av att sätta det i tävlingssammanhang är något helt nytt och utanför min comfort zone. Jag är laddad inför att pusha limits och köra mina första FWQ-tävlingar i vinter."

Ronja Stenhös   ”Min comfort zone har inga tydliga linjer, vad som är innanför ena dagen kan vara utanför nästa. Mental trygghet är en färskvara och tävla i friåkning är ett mentalt spel. Just därför älskar jag det; spänningen, fokuset och att varje liten detalj måste stämma för att ett åk ska lyckas.”

Ronja Stenhös

”Min comfort zone har inga tydliga linjer, vad som är innanför ena dagen kan vara utanför nästa. Mental trygghet är en färskvara och tävla i friåkning är ett mentalt spel. Just därför älskar jag det; spänningen, fokuset och att varje liten detalj måste stämma för att ett åk ska lyckas.”

 
Elin Turpeinen   "För mig är brädåkningen frihet. Jag gillar att upptäcka nya platser och att utmana mig själv i min åkning, oavsett om det gäller att droppa klippor eller gå en sketchy hajk till ett nytt åk. FWQ-tävlingarna är perfekta för att pusha sig lite extra och försöka ligga precis vid gränsen på vad man klarar av."

Elin Turpeinen

"För mig är brädåkningen frihet. Jag gillar att upptäcka nya platser och att utmana mig själv i min åkning, oavsett om det gäller att droppa klippor eller gå en sketchy hajk till ett nytt åk. FWQ-tävlingarna är perfekta för att pusha sig lite extra och försöka ligga precis vid gränsen på vad man klarar av."