AMANDA

 
image2.JPG
 
 

Tjena, det är jag som är Amanda Djerf! 

När jag var 12 år flyttade min familj till Kalifornien där jag blev introducerad till en livsstil som förändrade hela mitt liv. En livsstil som fått mig att inse att lycka är att vakna innan soluppgången, helst för att paddla ut i mörkret och se världen ljusna från min surfbräda. Jag har lärt mig att kaffe smakar mycket godare ur en termos när det är minusgrader ute men vankas sverigesurf och att ingen dröm är stor nog. Min passion för surfing smygstartade under mina år i Kalifornien men tog mig som 19-åring till Australien. På den vägen har det fortsatt. Surfresa efter surfresa, ömma revben och solbrända axlar. 

Surfing är min stora passion i livet men därutöver har jag testat på de flesta sporter. Att ha en aktiv vardag kommer naturligt för mig och jag blir (nästan) lika glad av en löprunda som en bra surfsession. Idag är jag 24 år, pluggar juridik i Stockholm och försöker hitta en balans mellan mina studier, surfresor och andra äventyr. Vattensporter, skejt, och allt där emellan som man kan tänkas hitta på ute i naturen - och jag är game!

Behöver ni tips på ställen att surfa, någon att åka iväg med, eller bara en kompis att ta en kaffe med, så finns jag här och älskar att skapa nya vänskaper!

 

 

INSTAGRAM: AMANDADJERF